Monday, 24 October 2011

duo conVo..!

assalamualaikum..!

amcam cuti ujung mggu korang sume??aku punyer sangat bermakna bila dpt bkumpul dgn famili terchenta..my mumy,sistas n bro in law dtg cni lol..

actualy, 22hb n 24hb tu adik aku n aku konvo..kitorg officially suda bgelar diploma n degree holder..alhamdulillah..segala penat lelah berbaloi jugek ahirnya..=)

even my dady suda xde, i know dia jugek berbangga dgn kejayaan semua anak2 nye..memang aku nk mendabik dada..tp bkn utk bersikap riak, tp utk menghargai penat lelah arwah abah dan ma yg tegas mendidik kami..sume adik bradik aku lulusan IPTA n sorang IPTS..kecuali c busu laa..dia kan bru form 3..hakhakhak

act, adik aku n aku ni sidang ptg..so bljar dr pengalaman lalu,(masa aku knvo dip)aku pong dgn bangganya berposing bagai nak rak ms adik aku knvo..aku tau, kalu tgu turn aku, memang xsempat posing la weyyhhh...!ahaha..mkn ati je adik ak tgk gmba2 aku memenuhi kamera..hakhak

meh cekidout pikca2 yg sempat aku amek..:D

membunge yg aku paw

nie la tuan punye membunge

masheh blom ckop..hehe
ni masa dkt studio..yg ni lak dgn henpom cikai aku..waaa..nk henpom baruu..(ada kaitan ker??)




disinila kami diiktiraf..hee


membunga adik aku..!

c busu 

ni sbnrnya bju knvo aku..ahaha..

ni la membunge aku yg sbnrnya..tanx sis!
actly aku pakai persalinan merah uuuu...!yg kuning tu aku melaram ms adik aku..kan da ckp, xsempat nk amek gmba time turn aku..so melaram awl2 ponggg okei la..

ni je tatapan utk kalik ni..gamba len lam kamera incik tunang akak aku..ngeh ngeh ngeh..

waiting for master..insyaallah..

Tuesday, 18 October 2011

hampeh...!

assalamualaikum..=(

masyam menchuke jer muke saye aini..ada 2 sbb yg membuatkan saye rase macm HAMPEH jerk..ase cam nk telan2 je makhluk perosak jiwa saye tuh..

nO laa..!ni bukan kisah cintan cintun ank remaje..ni kesah mahkluk tua yg xsdr diri..da tua buat le mcm org tua..otak tu jgn d buat hiasan dlm tempurung kepala jerk..huh!menyusahkan aku jer..psl lesung batu pongg nk heboh satu kampong! ape kes beb??!d sbbkn lesung batu cabuk tu abis d ungkit2 bende yg xlogik..bongok punyer makhluk..

xkesah la korang nak kate aku budak kuang ajo ponggg..yg aku tau, ak memang hangin dgn mkhluk perosak jiwa aku neh..da tau idop bermasyarakat, jgn la buat peel mcm CISSS jerk..kalo x pk kan dia tu mkhluk TUA,,da lame aku lempang..tp sbr jerk laa..bg anda2 d luar sane, jgn la berpeel HODOH cm ni..menyemakkan dunia yg da sememangnye sesak ni..huHu

ha tu bru kisah makhluk perosak jiwa..xmsk kisah online bisnes yg HAMPEH lagik..cmni, aku ade le order satu brg ni..brg utk bekalan akhir zaman la kann..da smggu aku order..xde nye nk smpai2..aitu ms byr, dia ckp akn pos dlm ms 3 ari..makkk aiiiiii...! 3 ari nOn..bukannye 3 jam..then aku okei jerk la lagi..tnggu punye tunggu xde nye barng yg aku order tu smpai tercongok dpn uma aku..then aku dpt satu msg berbunyik lbh krng mcm ni la.."sy ngah tgu order2 len gak,,nati sy pos ek..jgn risau"..okei..aku relex jer..

them pg td, aku msg tny bila nak dpt brg tuh..aduh..membara jerk ati aku bila dia ckp afte raye aji..ni kes ape beb??!!katenye dealer yg ckp cmtu..haih..!aku ape lagik..bg nsht kaw2 le..geram dowh..!org nk bisnes, kite nk buat bisnes gak..tp mcm hampeh jerk..menyusahkan!!

da pjng melalut2 entri aku aini..d sbbkan bende hampeh ni, buat mood aku ilang..sebal jer..!

sori for kamarahan yg membuak d ruang ni..aku cuma nak luahkan ape yg ku rase..

sabar senipis kulit bawang..@_@

Thursday, 6 October 2011

yey!

assalamualaikum dear..!

title pommm YEY!!! itu maknanya aku ngah hepi giler..ahaha..nak tau nape??
sbbbya aku dapat tiket nak balik kampong cuti raya neh..uhuu..

yela kan, masa raya pose aritu aku xdpt tket kan..seb bek kawan aku bagi tumpang keta dia..kalo x..huh, braya kat sini je la jawb nye..xmo2!!!!

tiket aku 4hb depan..walopom cuti xbanyak..tapi aku truja nak balik..ni hasil titik peluh aku p jalan sorang2 kat hentian putra tuh semata2 nak carik tiket..kalo korang nak tau, aku mn penah jalan sorang kalo nk g mana2..kecuali la dtg keje kan,,hikhik

raya korban taon ni aku rase xde la meriah sgt pommm..famili aku xbuat korban kot..ntah la..aku pong xsure..kalo ade antare bloger2 kite neh buat korban, sila2 la poskan daging cket daging tu..ahaha

lebuh kurang camni la tket nye..yg ni aku amek dlm google..hikhik